Cutii clasice CO5 (bax) 50 buc/set alb 650X400X160

693,84 lei fără TVA

• DIMENSIUNI(LxBxH): 650X400X160 mm
(L=Lungime, B=Latime, H=Inaltime)
• Cantitate set: 50
• Material: Carton alb
• Structura carton: CO5 TA3FT/BC
– Cutii Carton colectoare fefco 0201 sunt usoare, compuse din 3 straturi netede din carton si doua ondule. Acestea va sunt oferite intr-o gama de dimensiuni foarte variate. Cutiile din carton CO5 pot fi folosite pentru depozitare, ambalare si transport, acestea fiind o metoda foarte rentabila de ambalaj pentru a stoca si expedia produse.
• Va punem la dispozitie ca si producator toata gama de cutii colectoare din carton CO5. De la cutii mari la cele mici, de la cutii din carton folosite in transportul maritim la cele de depozitare, exista cutii din carton pentru fiecare produs si scop. Daca sunteti in cautarea unor cutii simple, duble sau triple, ati ajuns la locul potrivit. Toate cutiile din carton sunt concepute pentru a proteja produsele atunci cand ele sunt depozitate sau in tranzit.
• Cutiile noastre sunt produse din carton ondulat de inalta calitate pentru a le oferi o rezistenta superioara impotriva diverselor actiuni externe.
• De asemenea, va putem oferii cutiile atat simple cat si personalizate.

Descriere

Cutiile de carton clasice sau bax sunt cele mai potrivite cand vine vorba de transport, depozitare, livrare sau ambalare de produse, indiferent de dimensiunile acestora. Cu o rezistenta sporita, datorata tipului de carton CO3 sau CO5, cutiile clasice pot face fata cu usurinta la transportarea coletelor, in cazul companiilor de curierat, transportului marfiurilor in cazul activitatilor de productie, de orice fel sau depozitarea pe durate lungi a produselor. La fel ca oricare alt ambalaj de carton din oferta noastra, cutiile de carton clasice, pe langa culoarea natur sau alba, pot fi personalizate cu modele grafice generice(in mod gratuit), sau unice la preferinta clinetilor nostri.

Informații suplimentare

Greutate1 kg
Tip produs

, , ,

Numar bucati/set

Material

Dimensiuni

Activitate

, , ,

Meniu