Termeni si Conditii

Termeni si condiții de utilizare a site-ului ambalescu.ro

 1. Definiții

1.1. In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând BAIKONURPACK.SRL, care se afla la adresa ambalescu.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite / asigurate de către BAIKONURPACK.SRL.

Ambalescu.ro : reprezintă societatea BAIKONURPACK.SRL., cu sediul in Str. Piatra Corbului, Nr. 80 Bicaz, Jud. Nemat, Romania, înregistrata la Registrul Comerțului București sub nr. J27/967/2021 si având Codul Unic de Înregistrare RO44692051, atribut fiscal RO.

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii BAIKONURPACK.SRL.

 1. Conținutul site-ului

2.1. Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre BAIKONURPACK.SRL, produsele comercializate de acesta, cat si alte informații considerate de BAIKONURPACK.SRL ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. BAIKONURPACK.SRL își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3. BAIKONURPACK.SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia publicate pe SITE. UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale BAIKONURPACK.SRL, prevăzute de legislația in vigoare.

 1. Utilizarea site-ului

3.1. UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

 1. Limitarea răspunderii SC BAIKONURPACK SRL

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului.
BAIKONURPACK.SRL nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. UTILIZATORII pot găsi informații detaliate in rețeaua magazinelor BAIKONURPACK.SRL.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori si BAIKONURPACK.SRL nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.

4.8. BAIKONURPACK.SRL își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.9. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de 15 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5.0. BAIKONURPACK.SRL nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.1. BAIKONURPACK.SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

5.2. Utilizarea Browser ului Internet.
BAIKONURPACK.SRL garantează utilizarea optima a Site-ului prin utilizarea minim a Internet Explorer 6.

5.3. Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

5.4. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, ordin de plata. In cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata (termenul pentru procesarea comenzii este de 48h) suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

5.5. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul de livrare este de 1-5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii.

5.6. In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 7-10 zile lucrătoare.

 1. Accesarea SITE-ului tavitecarton.ro
  Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania BAIKONURPACK.SRL. Scopurile prelucrării acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promoțiile rețelei de magazine BAIKONURPACK.SRL sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de BAIKONURPACK.SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). BAIKONURPACK.SRL. este unicul deținător al informațiilor colectate de pe acest site. BAIKONURPACK.SRL. se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțiala, sau închiriere.

Singurele excepții de la aceasta regula o constituie operatorul de marketing direct care efectuează diverse acțiuni specifice agreate de BAIKONURPACK.SRL, in baza unui document de tip NDA (Non-Disclosure Agreement) si a unui contract, ambele validate de către Departamentul Juridic.

 1. Link-urile
  Acest site conține link-uri către alte site-uri. BAIKONURPACK.SRL nu este responsabil de politica de confidențialitate practicată de aceștia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.
 2. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori
  La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată pe adresa BAIKONURPACK.SRL, acesta se obligă:
 3. a) să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
  b) să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
  c) să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat BAIKONURPACK.SRL într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
  d) să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.
 4. Comunicarea modificărilor
  Daca informațiile de identificare ale unui utilizator se schimba (ca de exemplu codul poștal) sau daca un utilizator dorește sa renunțe la serviciile noastre, vom avea grija sa corectam, actualizam sau sa eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către utilizator. Acest lucru poate fi realizat fie de pe pagina de înregistrare, fie prin intermediul formularului de contact.

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin email, astfel încât aceștia să fie întotdeauna informați cu privire la datele pe care le colectăm, cum le utilizăm și în ce circumstanțe, dacă există, le facem publice. Utilizatorii vor putea să fie sau nu de acord cu utilizarea informațiilor în alte scopuri. Vom utiliza datele în concordanță cu politica sub care au fost culese informațiile, conform cu Politica privind protectia datelor cu caracter personal .

 1. Securitate 
  Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online. Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.:în partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome). Pentru mai multe informații privind standardele de securitate practicate pe acest site accesează secțiunea Ajutor.

Fiind de acord cu prezentul document „Termeni si condiții de utilizare a site-ului ambalescu.ro” , utilizatorii își asuma in totalitate eventualele riscuri.

Meniu